Permanent hårborttagning
Söker du en klinik med erfarenhet, och rätt utrustning i Kalmar har du kommit helt rätt.
Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

HÅRLASER MED MED ELYSION PRO DIODLASER

Permanent hårborttagning med diodlaser. Diodlasern är en av de mest erkända lasrarna i världen för permanent hårborttagning. I kombination med detta, har Cocoon Medical i Barcelona utvecklat en unik teknologi s k "crystal freeze", som är ett kylsystem och verkar genom att kyla huden exakt då det är nödvändigt, vilket möjliggör en permanent hårborttagning både skonsammare och behagligare än tidigare.

Det finns två arbetslägen med Elysion Pro, statiskt och dynamiskt läge gör det möjligt att arbeta med både hög upprepning och höga energier längs en mycket kort pulsperiod. Det betyder en stor skillnad mot resten av enheterna på marknaden, både i termer av teknik och resultat.

Den korrekta identifieringen av hudfototypen är en av de viktigaste faktorerna för att uppnå bästa möjliga resultat i det minsta antalet sessioner.

Elysion-pro-plattformen är utformad för att fungera på alla hudfototyper och alla typer av hår, med samma effektivitet från första till sista sessionen.

VAD ÄR LASER HÅRBORTTAGNING

Syftet med LASER hårborttagning är att förstöra hårsäcken så att håret inte dyker upp igen. För att uppnå detta resultat används en LASER som kan nå follikeln. Den applicerade ljusenergin absorberas av melaninet och omvandlas till värme, vilket förstör follikeln utan att påverka de omgivande vävnaderna.

HUR FUNGERA ELYSION PRO

Elysion-pro fungerar med användning av den selektiva fototermolysprincipen. Detta består i att sända LASER-strålen medan den påverkar melanin (vilket ger håret sin färg) och förstör follikeln utan att skada huden i processen.

Elysion-pro arbetar med det exklusiva "kristallfrys" -systemet. Detta är ett kylsystem baserat på TRT (termisk avslappningstid), vilket är den tid som krävs för att huden ska kunna återställa sin ursprungliga temperatur efter appliceringen av LASER-strålen. Detta exklusiva system fungerar genom att hålla en konstant temperatur på 6ºC vid handstyckets spets, vilket ger en behaglig känsla på huden under hårborttagning

ÄR HÅRBORTTAGNING MER ELYSION PRO LÄMPLIG FÖR ALLA HUDTYPER

Hudtyper klassificeras på en skala från I till VI beroende på färgen på håret och huden, liksom dess garvningskapacitet. Enligt Fitzpatrick definieras hudtyp nummer I av personer med mycket blek hud och rött hår eller blont hår, medan hudtyp nummer VI definieras av personer med mycket mörk hud som vanligtvis också har starkt och mörkt hår. elysion-pro gör det möjligt att ta bort hår på alla hudtyper, inklusive garvade skinn, vilket innebär att hårborttagningssessioner kan fortsätta på sommaren. Detta beror på dess fyra våglängder (750nm, 810nm, 940nm och 1060nm) än vad som kan användas med plattformen.

ÄR LASER HÅRBORTTAGNING DEFINITIVT

LASER hårborttagning förhindrar hårväxt genom att förstöra och eliminera follikeln permanent. Det kan dock bara vara effektivt på aktiva folliklar (de i anagenfasen under hårborttagningssessionen). De inaktiva folliklarna kommer så småningom att nå anagenfasen och kommer således att elimineras i följande sessioner.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS

Behandlingslängden påverkas av vilken typ av hår som ska behandlas och varje patients specifika behov. I allmänhet varierar antalet sessioner mellan 2 och 6, alltid beroende på kriteriet för den professionella.

Behandlingslängden påverkas av vilken typ av hår som ska behandlas och varje patients specifika behov. I allmänhet varierar antalet sessioner mellan 2 och 6, alltid beroende på kriteriet för den professionella.

HUR LÅNG TID TAR EN BEHANDLING

Hårborttagning med elysion-pro är snabb. Längden på varje session beror på områdets storlek. Det kan variera mellan 10 minuter (överläpp) och mellan 30 och 60 minuter (fulla ben).

HAR ELYSION PRO BEHANDLINGAR NÅGRA BIVERKNINGAR 

Kontrastindikationerna för LASER-hårborttagning är minimala. Det är dock inte rekommenderat att ha den här typen av behandlingar som görs under graviditeten eller om det finns aktiva hud- eller sleminfektioner eller tatueringar i behandlingsområdet. Det är också kontraindikerat för personer med onkologiska sjukdomar och / eller under behandling för dem.
 

Före och efter bilder på permanent hårborttagning

KALMAR LASERKLINIK

KONTAKT

Larmtorget 5
392 33 Kalmar

0704 777 538

kalmarlaserklinik@gmail.com